Matematik

Kan ikke finde ud af den?

29. august 2017 af anonym005 - Niveau: B-niveau

Jeg har prøvet mig frem og endda brugt geogebra, men jeg tror jeg gør noget forkert. Kan virkelig ikke komme frem til et ordentligt resultat!

Vedhæftet fil: 2017-08-29 (4).png

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2017 af fosfor (Slettet)

Vedhæftet fil:fig.png

Svar #2
30. august 2017 af anonym005

Okay,. tak men jeg får h til et negativt tal, jeg tror jeg gør noget forkert


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. august 2017 af OliverHviid

18-h=tan(25)*16

18-h=7,460922530479977485280099116793

-h=7,460922530479977485280099116793-18

-h=-10,539077469520022514719900883207

h=10,539077469520022514719900883207

Som afrundet=10,54


Svar #4
30. august 2017 af anonym005

Nååå okay, jeg fik det samme tal bare negativt, der jeg glemte det sidste - tusind tak for hjælpen!


Skriv et svar til: Kan ikke finde ud af den?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.