Matematik

integral regning eller hvad man kan kalde det

14. september 2017 af Mali4569 (Slettet) - Niveau: A-niveau

er der ikke en venlig sjæl der kan forklar hvordan man gøre til disse opgaver (vedhæftet fil), da det der står i bogen er meget svært at forstå? det vil hjælpe meget hvis i løser bare 1 af opgaven og viser tydeligt hvad i gør?
tak på forhånd :-)

Vedhæftet fil: hhhh.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2017 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
14. september 2017 af mathon

brug
                \small \small\int _p^q ax^n\, \mathrm{d}x=\left [\frac{a}{n+1}x^{n+1} \right ]_p^q         på hvert led.


Brugbart svar (1)

Svar #3
14. september 2017 af mathon

a)
          \small \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \int_{1}^{4}\left (3x^2-4x \right )\mathrm{d}x=\left [x^3-2x^2 \right ]_1^4=4^3-2\cdot 4^2-\left ( 1^3-2\cdot 1^2 \right )=4^2(4-2)+1=32+1=33


Skriv et svar til: integral regning eller hvad man kan kalde det

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.