Matematik

Nogen der kan hjælpe med følgende opgave?

21. september 2017 af johanwlarsen13377 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har brug for hjælp til denne her opgave, og i må meget gerne hjælpe mig! *

- Tak på forhånd. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2017 af Mathias7878

a)

3x+5(x+2)>25-x

3x+5x+10>25-x

9x>15

x = \frac{15}{9} = \frac{5}{3}

b)

f(x)=g(x)

5-x=\frac{1}{2}+4x

5-\frac{1}{2 } = 5x

4.5 = 5x

x = \frac{4.5}{5} = \frac{9}{10} = 0.9

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. september 2017 af Soeffi

Vedhæftet fil:1775494.png

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. september 2017 af Anders521

Hejsa,

det eneste der mangler er

1), at angive løsningsmængden opg. a , og det du gøre da Mathas7878 har løst uligheden for dig og

2) at løse ligningen grafisk, enten ved hånden eller med et CAS-værktøj.


Skriv et svar til: Nogen der kan hjælpe med følgende opgave?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.