Matematik

Tal & Algebra

24. september 2017 af DoniM (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Har lige brug for lidt hjælp til denne opgave da min hjerne har slået fra.

Tak på forhånd!

OPG:

Da Daniel Rasmussen blev født, var hans far 28 år. Hans far er nu 3 gange så gammel som Daniel. Hvor gammel er Daniel?


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. september 2017 af Mathias7878

X betegner sønnens alder

3x = 28+x

2x = 28

x = \frac{28}{2} = 14

- - -

 

 


Svar #2
24. september 2017 af DoniM (Slettet)

Tak Mathias! :)


Svar #3
24. september 2017 af DoniM (Slettet)

mathas*


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. september 2017 af Mathias7878

Mathias er mit navn og ingen årsag! :)

- - -

 

 


Svar #5
24. september 2017 af DoniM (Slettet)

så var det en korrekt fejl :D


Skriv et svar til: Tal & Algebra

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.