Matematik

bestem (sqrt(x)+2)*x^3

28. september 2017 af spongebobo (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej kan i hjælpe mig med denne:

bestem ((√x+2)*x)`


Svar #1
28. september 2017 af spongebobo (Slettet)

der må gerne bruges CSA-værktøj


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2017 af mathon

for \small x>-2

                    \small \small \small \left (\sqrt{x+2}\cdot x^3 \right ){\, }'=\frac{1}{2\sqrt{x+2}}\cdot x^3+\sqrt{x+2}\cdot 3x^2=\frac{7x^3+12x^2}{2\sqrt{x+2}}


Skriv et svar til: bestem (sqrt(x)+2)*x^3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.