Matematik

Bestem funktionstilvæksten i mellem x1 = 0 og x2 = 1

28. september 2017 af Yzy (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej!

f(x)=x2+1

Bestem funktionstilvæksten i mellem x1 = 0 og x2 = 1

Hvordan bestemmer jeg Funktionstilvæksten i mellem x1 og x2?

-Yzy


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2017 af SuneChr

f (1) - f (0)


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2017 af mathon

                 \small \Delta f=f(1)-f(0)=1^2+1-(0^2+1)=1+1-1=1


Skriv et svar til: Bestem funktionstilvæksten i mellem x1 = 0 og x2 = 1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.