Matematik

Vektor

28. september 2017 af pokemonorm - Niveau: A-niveau

Hej, 
Er der nogen der kan hjælpe mig med følgende opgave. 

Tegn vektorene:
-->    --->
2u,  2,5u, 


Hvor at ->  går to hen og 3 op.  
              u


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2017 af SuneChr

Hvor mange gange længere er  2,5\overrightarrow{u} end  2\overrightarrow{u}  ?

Det er den \frac{2,5}{2}=\frac{5}{4} gange.  De har begge samme retning.

2\overrightarrow{u}=2\cdot \binom{2}{3}          og tilsvarende for    2,5\overrightarrow{u}  og  -\frac{1}{2}\overrightarrow{u}


Svar #2
28. september 2017 af pokemonorm

Hej Sune :). 
Det er ikke to de man skal sammenligne. Der er en anden vektor, som går 2 hen og 3 op. 

Jeg skal så tegne de følgende vektorer:   
-->    ----->     ----> 
2u,    2,5u,    -1/2u,  


Skriv et svar til: Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.