Matematik

eksponentielle funktioner

30. september 2017 af benjaminamos (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvordan finder jeg "a" ved denne vedhæftede opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. september 2017 af mathon

                          f(5) = 100 · a5 = 16

                                             a5 = 0,16

                                             a = 0,161/5


Svar #3
30. september 2017 af benjaminamos (Slettet)

Vil det sige at a = 0,69


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. september 2017 af mathon

  a = 0,693145


Skriv et svar til: eksponentielle funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.