Fysik

Opgave 3: To små cyklister... To cyklister A og B starter i afstanden 30 km fra hinanden og cykler hinanden i møde. Cyklist A kører med farten 15 km/h, og cyklist B kører med farten 20 km/h. Til at be

01. oktober 2017 af farvel2468 (Slettet) - Niveau: B-niveau

kan en sød sjæl hjælp?

Hvor langt kører A, før de mødes? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2017 af Meteora1 (Slettet)

Antal km A kører, før de mødes er

y = 15x

y = -20x +30

15x = -20x +30

35x = 30

  x = 30/35

indsat i y = 15x ,fås

            y = 15 × (30/35)

             y = 12.857143

             y = 12.86 km ( mødes efter 51 minutter og 24 sekunder)


Skriv et svar til: Opgave 3: To små cyklister... To cyklister A og B starter i afstanden 30 km fra hinanden og cykler hinanden i møde. Cyklist A kører med farten 15 km/h, og cyklist B kører med farten 20 km/h. Til at be

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.