Fysik

Kinetisk energi

04. oktober 2017 af Haaaaaaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg kan ikke find ud af den opgave 

er der nogen fysiker har styre på det , hjælp venligst 

Vedhæftet fil: opgave 1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2017 af Craoder (Slettet)

Du skal bare vide, at kinetisk energi er defineret på følgende måde:

E_{kin} =\frac{1}{2}mv^2

Her er m massen af det omtalte legeme, og v er farten. Du indsætter de værdier, du får oplyst i opgaven. (Bemærk, at du i de fleste af opgaverne skal konvertere til passende enheder - det vil sige, masser skal konverteres til kg og fart skal konverteres til \frac{m}{s} )


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. oktober 2017 af mathon

1.

             \small E_{kin}=product\left ( \{\tfrac{1}{2},80\; kg,\left (6{.}0\;\tfrac{m}{s} \right )^2\} \right )


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. oktober 2017 af mathon

2.

             \small \small E_{kin}=product\left ( \{\tfrac{1}{2},15000\; kg,\left (16{.}667\;\tfrac{m}{s} \right )^2\} \right )


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. oktober 2017 af mathon

3.

             \small \small E_{kin}=product\left ( \{\tfrac{1}{2},250000\; kg,\left (38{.}889\;\tfrac{m}{s} \right )^2\} \right )


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. oktober 2017 af mathon

4.

             \small \small E_{kin}=product\left ( \{\tfrac{1}{2},0{.}050\; kg,\left (7{.}5\;\tfrac{m}{s} \right )^2\} \right )


Brugbart svar (0)

Svar #6
04. oktober 2017 af mathon

5.

             \small \small E_{kin}=product\left ( \{\tfrac{1}{2},0{.}005\; kg,\left (300{.}0\;\tfrac{m}{s} \right )^2\} \right )


Brugbart svar (0)

Svar #7
04. oktober 2017 af mathon

6.

             \small \small E_{kin}=product\left ( \{\tfrac{1}{2},9{.}11\cdot 10^{-31}\; kg,\left (2{.}5\cdot 10^7\;\tfrac{m}{s} \right )^2\} \right )


Svar #8
04. oktober 2017 af Haaaaaaa (Slettet)

tusind hilsner mathon

hav en god dag


Svar #9
04. oktober 2017 af Haaaaaaa (Slettet)

Hej kære mathon

ved ikke, hvordan regner jeg med den sidste nummer 6

Det bliver meget sød af dig, hvis du giver hjælpe til.

på forhånd tak


Skriv et svar til: Kinetisk energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.