Matematik

LIgning problemregning maj 2012

05. oktober 2017 af emilwi (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej, sidder fast i den her ligning. 

194=208-0,7*x

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2017 af mathon

           \small 194=208-0{,}7x            addèr 0,7 x

           \small 0{,}7x+194=208            subtraher 194

           \small 0{,}7x=208-194            reducer højre-siden

           \small 0{,}7x=14                         divider med 0,7

           \small x=\frac{14}{0{,}7}

           \small x=20


Svar #2
05. oktober 2017 af emilwi (Slettet)

mange tak'


Skriv et svar til: LIgning problemregning maj 2012

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.