Matematik

Omskriv til tal gange tierpotens

06. oktober 2017 af emil2003 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hej jeg kunne godt bruge lidt hjælpe til at omskriv til tal gange tierpotens, kunne godt bruge en udregning til hver opgave.

8 706

9 260 000

230

4 500

12 700 000

25 500 000 000

Kunne virkelig være en stor hjælp da vi skal aflevere opgaven i morgen...


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2017 af mathon

             \small 8 706 =8{.}706\cdot 10^3

             \small \small 9 260 000= 9{.}26\cdot 10^6

             \small 230=2{.}30\cdot 10^2


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. oktober 2017 af SuneChr

Tallet, som ganges med 10'er potensen, ligger normalt mellem 1 og 10.
12 700 000  =  12 700 000,0    Ryk kommaet så mange pladser til venstre, så der står 1,27
Da kommaet er flyttet 7 pladser, bliver resultatet
1,27·107


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. oktober 2017 af mathon

     \small t=a\cdot 10^n
                              \small \small 1\leq a< 10      \small n er heltallig.        


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. oktober 2017 af mathon

             \small 4 500=4{.}5\cdot 10^?

             \small \small 25\; 500\; 000\; 000=2{.}55\cdot 10^?


Skriv et svar til: Omskriv til tal gange tierpotens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.