Matematik

Bestem terningens kantlængde

09. oktober 2017 af Kristensenalex - Niveau: B-niveau

Beregn kantlængden på en kobberterning, hvis masse er 0,5 kg


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2017 af mathon

            \small \small \small kant=V ^{\frac{1}{3}}=\left (\tfrac{m}{\rho } \right )^{\frac{1}{3}}=\left (\tfrac{500\;g}{8{.}93\; \tfrac{g}{cm^3} } \right )^{\frac{1}{3}}


Skriv et svar til: Bestem terningens kantlængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.