Matematik

eksponentiel funktion

19. oktober 2017 af Haaaaaaa (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogen vil hjælpe med den opgave

Vedhæftet fil: Eksponentiel funktion.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. oktober 2017 af MatHFlærer

A) Brug eksponentiel regression


B) Indsæt t=6 i f(t) når du har fundet din forskrift fra opgave a


C) Løs ligningen f(t)=25 og dernæst forklar tallet a fra din forskrift.


Svar #2
19. oktober 2017 af Haaaaaaa (Slettet)

1)     y= 13,61.1,080^x

2)      y= 13,61.1,080^6= 21,61

3)      y= 13,61.1,080^8= 25

kan det passer såden  Gymnasieteacher


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. oktober 2017 af MatHFlærer

1) ja, men opgaven skal skrives f(t)=b*a^t, men ellers er det rigtigt beregnet.

2) ja, men brug hvad jeg skrev i 1)

3) løs ligningen f(t)=25 

:-)


Skriv et svar til: eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.