Matematik

3-trinsreglen via CAS-værktøj.

21. oktober 2017 af CCBook (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 

Det er sådan jeg skal beregn ved hjælp af 3-trinsreglen for differentialregning. Jeg får angivet dette her:

f(x) = x^3-3x-1

f'(2)

De oplysninger for jeg angivet.

jeg har tilføjet et billede ud fra mit CAS-værktøj.

er jeg på rette vej eller hvad?

Vedhæftet fil: 12.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. oktober 2017 af peter lind

Ja men du blander f'(2) og f'(1). Hvad skal du beregne ?


Svar #3
21. oktober 2017 af CCBook (Slettet)

Der står: 3-trinsreglen f'(2) for funktion med forskriften: f(x) = x^3-3x-1 redegør for hvordan jeres CAS-værktøj skal benyttes?


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. oktober 2017 af peter lind

Så skal alle 1 tallerne i de to sidste linjer erstattes af et 2 tal


Svar #5
21. oktober 2017 af CCBook (Slettet)

Okay super.

Tak


Svar #6
21. oktober 2017 af CCBook (Slettet)

Sådan her?

Vedhæftet fil:436.png

Brugbart svar (0)

Svar #7
21. oktober 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #8
21. oktober 2017 af peter lind

Jeg sagde i de 2 sidste linjer  også f(1+h)-f(1) skal rettes til f(2+h)-f(2)

Højre side i den sidste linje er forkert


Svar #9
21. oktober 2017 af CCBook (Slettet)

Det giver ikke rigtig mening det du skriver. Har du mulighed for, at vise det?


Brugbart svar (0)

Svar #10
22. oktober 2017 af peter lind

f(2+h)-f(2) = (2+h)3 -3(2+h) -1 = 23+3*22*h + 3*2*h2 + 3h3 - 6 -3h -1 = ?


Svar #11
22. oktober 2017 af CCBook (Slettet)

Sådan her.

Vedhæftet fil:12.png

Skriv et svar til: 3-trinsreglen via CAS-værktøj.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.