Matematik

parameterfremstilling i rummet

22. oktober 2017 af Quantums (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej hvordan kan man ud fra et punkt i rummet (0,0,1) bestemme parameterfremstilling?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2017 af mathon

…parameterfremstilling for hvad?


Svar #2
22. oktober 2017 af Quantums (Slettet)

for en ret linje 


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. oktober 2017 af Eksperimentalfysikeren

Der skal 2 punkter til at fastlægge en ret linie, så der skal et punkt mere til.


Svar #4
22. oktober 2017 af Quantums (Slettet)

præcis. Det er derfor je ikke forstår spørgsmålet..


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. oktober 2017 af mathon

Der skal en retningsvektor \small \overrightarrow{r}=\bigl(\begin{smallmatrix} a\\b \\ c \end{smallmatrix}\bigr) til:

                                                           \small \overrightarrow{OP}=\overrightarrow{OP_o}+t\cdot \overrightarrow{r}\; \; \; \; \; \; t\in\mathbb{R}

                                                           \small \begin{pmatrix} x\\y \\ z \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 0\\0 \\ 1 \end{pmatrix}+t\cdot \begin{pmatrix} a\\b \\ c \end{pmatrix}

                                                            


Skriv et svar til: parameterfremstilling i rummet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.