Matematik

Passer det her med former?

23. oktober 2017 af Distance (Slettet) - Niveau: C-niveau


Se denne også bestemt hvad der er X1, X2 og y1, y2 også benyt formel a og b for eksponentielle funktioner.
Derefter haves a og b i den eksponentielle forskrift.
 

Vedhæftet fil: 2.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2017 af Mathias7878

(x_1,y_1) = (0,22) 

og

(x_2,y_2) = (0.5,19.5)

Benyt da

a = \sqrt[x_2-x_1]{\frac{y_2}{y_1}}

og

b = \frac{y_1}{a^{x_1}}

- - -

 

 


Svar #2
23. oktober 2017 af Distance (Slettet)

Hvor kommer 0,5 fra?


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. oktober 2017 af Mathias7878

30 min = 0,5 i decimaltal, hvis x regnes i antal timer

- - -

 

 


Svar #4
23. oktober 2017 af Distance (Slettet)

Tager man så hensyn til a=0.5-0sqrt(19.5/22)


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. oktober 2017 af Mathias7878

\sqrt[0.5-0]{\frac{19.5}{22}} \approx 0.785

- - -

 

 


Svar #6
23. oktober 2017 af Distance (Slettet)

er b så = 0


Svar #7
23. oktober 2017 af Distance (Slettet)

Hvordan laver du så 2?


Brugbart svar (0)

Svar #8
23. oktober 2017 af Mathias7878

b = \frac{y_1}{a{x_1}} = \frac{22}{0.785^0} = \frac{22}{1} = 22

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #9
23. oktober 2017 af Mathias7878

Du har

f(x) = 22*0.785^x

hvor x betegner køleskabets temeperatur 

og 

hvor  f(x) betegner øllenes temperatur

Indsæt da x = 1.5 ind i f(x)

- - -

 

 


Svar #10
23. oktober 2017 af Distance (Slettet)

indsæt 17.27 i hvilken funktionen?


Svar #11
23. oktober 2017 af Distance (Slettet)

Mathias7878, hvordan tager du hensyn til 3?


Skriv et svar til: Passer det her med former?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.