Matematik

Differentiering

30. oktober 2017 af eray (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa.

Jeg har følgende opgave som jeg skal differentiere:

Jeg har prøvet at sætte mig igang med den fra forskellige perspektiv, men har vitterligt ingen ide om hvordan jeg skal starte eller fortsætte på den, håber nogen kan være behjælpelig.


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2017 af Mathias7878

Tænker ikke, du skal løse den i hånden. Ved hjælp af et CAS-værktøj fås

A'(x) = \frac{5pi^2*x^6-2250000}{2x^{\frac{3}{2}}*\sqrt{pi^2*x^6+2250000}}

- - -

 

 


Skriv et svar til: Differentiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.