Matematik

Potensfunktion - Er de værdierne indsat korrekt i formlen for a?

30. oktober 2017 af Roxanna - Niveau: B-niveau

Hej SP 

Jeg er lidt i tvivl om hvordan jeg løser opgaven nedenfor. 

Det jeg har gjort indtil videre kan ses i den vedhæftet fil. 

Jeg har brugt formlen for a og dermed indsat mine værdier, men har jeg byttet rundt på nogle af værdierne? 


Svar #1
30. oktober 2017 af Roxanna

Her kan opgaven ses. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. oktober 2017 af Mathias7878

f(2) = 12 = (x1,y1) = (2,12)

f(4) = 96 = (x2,y2) = (4,96)

Derfor

a = \frac{log(96)-log(12)}{log(4)-log(2)}

- - -

 

 


Skriv et svar til: Potensfunktion - Er de værdierne indsat korrekt i formlen for a?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.