Matematik

hvordan undersøger jeg punktet uden hjælpemidler?

31. oktober 2017 af martinier - Niveau: B-niveau

hejsa, jeg er igang med en aflevering i matematik hvor jeg har fået følgende opgave, som er uden hjælpemidler. OPgaven lyder.

en funktion f er givet ved 

f(x)=x2+3x

undersøg om punktet p(2,10) ligger på grafen for f 

Hvordan undersøger jeg om punktet p (2,10) ligger på grafen for f???

VH Martin


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. oktober 2017 af fosfor (Slettet)

Ved at regne grafens y-koodinat (dvs. f(x)) ud når x=2.


Brugbart svar (1)

Svar #2
31. oktober 2017 af StoreNord

#0             Er f(2) = 10 ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
31. oktober 2017 af Mathias7878

Note:

Du ved, at alle punkter, der ligger på grafen, opfylder funktionsforskriften. Derfor, som #1 og #2 siger, skal der gælde, at

f(2) = 10

- - -

 

 


Svar #4
01. november 2017 af martinier

ok tak


Skriv et svar til: hvordan undersøger jeg punktet uden hjælpemidler?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.