Matematik

Færdighed

31. oktober 2017 af Guleroden1 - Niveau: 9. klasse

Hej

Hvordan udregner jeg dem med blå streg rundt om?

Vedhæftet fil: Ark.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. oktober 2017 af peter lind

1. Du går simpelthen overfladerne i gennem. Der er 6 som 2 og 2 er ens. Arealet af en overflade er lænde*bredde

2. Kernens rumfang er x3 hvor x er kantlængden


Svar #3
31. oktober 2017 af Guleroden1

Kan du skrive udregningerne så? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. oktober 2017 af fosfor (Slettet)

Som jeg forstår 1. skal man kun summe tre af overfladearealerne


Svar #5
31. oktober 2017 af Guleroden1

Jeg har facit, men det giver bare ikke mening?

1. = 128

2. = 6


Svar #6
31. oktober 2017 af Guleroden1

Okay, nr 2. giver mening men ikke 1?


Brugbart svar (0)

Svar #7
31. oktober 2017 af Mathias7878

12 * 4 + 5*4 + 12*5 = 128

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #8
31. oktober 2017 af Saravb (Slettet)

Heej, hvor har du denne her færdighed fra? kan du eventuelt sende link? :)


Skriv et svar til: Færdighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.