Matematik

løsning af ligning

31. oktober 2017 af 123emil123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nu kan jeg jo godt løse ligninger, men her vil jeg gerne prøve at forklarer det step by step, kan nogen hjælpe mig med det for det stinker jeg til?

4-3(x-2)=3x-2

step by step


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2017 af Mathias7878

4-3*(x-2) = 3x-2 

4-3x+6 = 3x-2

10-3x = 3x-2

-6x = -12

x = \frac{-12}{-6} = 2

- - -

 

 


Skriv et svar til: løsning af ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.