Matematik

hjælp! se billed.

31. oktober 2017 af MCBH93 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har denne opgave, som jeg gerne vil have grundigt forklaret.  Jeg har nemlig en lignende opgave, som jeg heller ikke kan komme videre med. På forhånd tak,.

Vedhæftet fil: klip mat.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2017 af Stats

klip mat.PNG

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. oktober 2017 af Stats

a) Indsæt t = 5 i f(t)

b) Differentier f(t) og indsæt t = 5

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #3
31. oktober 2017 af MCBH93 (Slettet)

tak. hvordan diffenrentiere jeg f(t)??


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. oktober 2017 af OliverHviid

Du differentierer ved at finde f'(t). Dette kan evt. gøres vha. dit CAS-program.


Brugbart svar (0)

Svar #5
31. oktober 2017 af Stats

#3

Brug rådet fra #4

Ellers; så anvend regnereglerne:
h(x) = f(x) ± g(x)                  h'(x) = f'(x) ± g'(x)
h(x) = k·f(x)                         h'(x) = k·f'(x)
h(x) = ef(x)                           h'(x) = ef(x)·f'(x)
h(x) = k·x                            h'(x) = k
h(x) = k                               h'(x) = 0

k er en kontant, altså - et tal...

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: hjælp! se billed.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.