Matematik

procent

01. november 2017 af mikkel981 - Niveau: C-niveau

Nanna køber tøj i en butik, der holder udsalg. I butikken får hun 20 % i rabat, når hun køber to ens varer.. 
Trøjer koster normalt 300 kr. pr. stk på udsalg koster to ens trøjer? ____ kr.

På udsalg koster to par ens strømper 80 kr. Normalt koster et par strømper _____ kr.


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2017 af Cupcake2002 (Slettet)

1)

20/100 = 0,2

300+300 = 600

0,2 * 600 = 120kr

600 - 120 = 480kr


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. november 2017 af Mathias7878

1)

600*0.8

2)

\frac{40}{0.8}

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. november 2017 af Cupcake2002 (Slettet)

2)

20 / 100 = 0,2

0,2 * 160 = 32kr

160 - 32 = 128kr


Skriv et svar til: procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.