Samfundsfag

Hurtig hjælp

01. november 2017 af Pernille321 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Derfor vil vi i de kommende år sænke skatten for alle arbejdende danskere i stedet for at give nye skattelettelser til boligejerne. At lette skatten på arbejde for alle, både i top og i bund, øger beskæftigelsen og reducerer risikoen for nye boligbobler. Godt for den enkelte og godt for samfundet.

NOGLE der kan lave denne tekst om til lidt mere lettere enkelt sprog, som de fleste kunne forstå ? :) haster


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2017 af Moderatoren

Det er måske muligt at lave teksten om, men om alle vil kunne forstå det, er ikke så sikkert. Er det fordi, at du ikke kan forstå det, at teksten skal skrives om? Hvad forstår du ikke?


Svar #2
02. november 2017 af Pernille321 (Slettet)

Nej forstår det ikke helt præcist, og vil gerne omfulere det til let lettere sprog. Skal fremlægge, og vil have denne sætning med, men det ikke mit sprog, så vil omformulere det lidt lettere og alm


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. november 2017 af anonym005

Ehm - Hvad med så at omformulere det til dit eget sprog, vi kan jo ikke vide, hvordan dit sprog er?

Grunden til du ikke forstår teksten er, fordi du har svært ved visse begreber. Jeg bliver endda nødt til at bruge ordbogen for at kunne forklare det: 

Beskæftigelsen (befolkningsgruppe indenfor arbejdsmarkedet, som har et lønnet arbejde) forøges, når deres skat nedsættes. Det er godt, da det forbedrer det danske arbejdsmarked. Dette er også godt, istedet for at give skattelettelser til boligejerne, som vil bruge det til deres fordel. Hvor de sætter priserne højere for fast ejendom og, når der ikke er overensstemmelse over den økonomiske udvikling, vil der dannes en såkaldt boligboble. (fx. hvis huspriserne stiger mere end indkomsten)

Godt for den enkelte: Betale mindre i skat.

Godt for samfundet: Beskæftigelsen forøges.

Det giver sikkert ikke mening, but whatever.


Skriv et svar til: Hurtig hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.