Matematik

Hvordan tegner jeg denne figur ind på et millimeter papir hvor målestoksforholdet er 1:25?

02. november 2017 af inaktiv - Niveau: 8. klasse

Jeg er lidt forvirret over hvordan man regner de her opgaver ud ...

Vedhæftet fil: capture2.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2017 af rdrma (Slettet)

du skal gange 

100 med målstoksforholdet:

100*1/25=4cm

S=4*3=12cm

r=s/2=6cm

Vedhæftet fil:1786210.png

Skriv et svar til: Hvordan tegner jeg denne figur ind på et millimeter papir hvor målestoksforholdet er 1:25?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.