Matematik

trekant

02. november 2017 af Haaaaaaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan bestemmer man EF-EB i den opgave??? 

Vedhæftet fil: trekant .docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2017 af mathon

                       \small \frac{\left | EF \right |}{\left | BC \right |}=\frac{\left | AF \right |}{\left | AC \right |}

                       \small \left | EF \right |=\frac{\left | AF \right |}{\left | AC \right |}\cdot \left | BC \right |

                       \small \left | EF \right |=\tfrac{3}{9}\cdot12=4


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. november 2017 af mathon

                  \small \left | AE \right |=\sqrt{\left | AF \right |^2+\left | FE \right|^2 }

                  \small \left | AE \right |=\sqrt{3^2+4^2 }=5

                  \small \frac{\left | AB \right |}{\left | AE \right |}=\frac{\left | AC \right |}{\left | AF \right |}

                  \small \left | AB \right |=\tfrac{\left | AC \right |}{\left | AF \right |}\cdot \left | AE \right |

                  \small \left | AB \right |=\tfrac{9}{3}\cdot 5=15


Svar #3
02. november 2017 af Haaaaaaa (Slettet)

Tak for det kære mathon


Skriv et svar til: trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.