Matematik

Forvirring vedrørende opgave

06. november 2017 af Mathian - Niveau: B-niveau

Hej alle

Jeg har fået stillet en opgave der kræver at jeg skal udregne toppunktet af en parabel. Det er gjort. Har fået xt= 1/2 og yt= 25/4.  Andengradsligningen lyder y=x^2-x-6.   Men så spørg opgaven også efter parablens skæringspunkter? hvordan kan jeg udregne det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2017 af fosfor (Slettet)

Skæringspunkt med x-aksen eller y-aksen eller noget tredje?


Svar #2
06. november 2017 af Mathian

x-aksen :) må det være


Svar #3
06. november 2017 af Mathian

Har fundet ud af det tak. 


Skriv et svar til: Forvirring vedrørende opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.