Matematik

Problemregning 9.klasse (ud af 100 point)

06. november 2017 af Jens02 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

12 = ?

10 = ?

7 = ?

4 = ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2017 af peter lind

hvad går opgaven ud på ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. november 2017 af StoreNord

12 ud af 100 point =
                                            \frac{12}{100}*100 = 12 \; procent


Svar #3
06. november 2017 af Jens02 (Slettet)

Mit sprøgsmål var, om hvor mange point jeg skal have for, at få de forskellige karakterer.


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. november 2017 af Moderatoren

Det er forskelligt fra prøvesæt til prøvesæt. Jeg tænker det er lavet om efter det nu hedder FP9 og FP10, men før i tiden var der vist mellem 15 og 20 point at hente i hver delopgave og 3-4 point at hente i hvert spørgsmål.


Skriv et svar til: Problemregning 9.klasse (ud af 100 point)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.