Matematik

Hvor mange gram vejer den tungeste nøgle

13. november 2017 af sea789 - Niveau: C-niveau
Hej allesammen
Jeg har svært ved opgaven i den vedhæftede fil, og det ville betyde meget, hvis nogen ville være søde at hjælpe mig :-) der kommer to flere opgaver af mig, så jeg beklager mine mange spørgsmål.

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2017 af ringstedLC

Du laver en ligning og løser den:

De to letteste nøgler vejer x g.

n_1+n_2+n_3+n_4+n_5+n_6+n_7=880 \\ x+2x+2(2x)+2(2(2x))+2(2x)+2x+x=880 \\ x= \; ? \\ n_4= \; ?


Skriv et svar til: Hvor mange gram vejer den tungeste nøgle

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.