Matematik

Nogle der kan løse denne?

16. november 2017 af minfarlugter (Slettet) - Niveau: A-niveau

Den skal forkortes .

39/26a 

/ = skal stå som brøkstreg 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2017 af fosfor (Slettet)

divider med 13 i tæller og nævner


Svar #2
16. november 2017 af minfarlugter (Slettet)

Kan du vise med mellemregninger?


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. november 2017 af fosfor (Slettet)

tællen divideret med 13 er   39/13 = ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. november 2017 af Mathias7878

\small \frac{39}{26a} = \frac{\frac{39}{13}}{\frac{26a}{13}} =

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. november 2017 af Mathias7878

I forlængelse af #4

\small \frac{39}{26a} = \frac{\frac{39}{13}}{\frac{26a}{13}} = \frac{3}{2a}

- - -

 

 


Skriv et svar til: Nogle der kan løse denne?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.