Matematik

Bestem t i vektorer således at...

22. november 2017 af Emely1201 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg er givet vektorerne: a = <t^2, 3> og b = < 4, 2-3t> og skal bestemme t således at:

Vektorerne bliver lige lange 

Vektorerne bliver ortogonale

Vektorerne bliver ensrettede

Vinklen mellem vektorerne bliver så stor som muligt

Vinklen mellem vektorerne bliver 40 grader

Jeg har ingen ide om hvordan jeg skal gøre (Jeg har maple til rådighed)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2017 af SuneChr

1)   Bestem t således at    \sqrt{(t^{2})^{2}+3^{2}}=\sqrt{4^{2}+(-3t+2)^{2}}
2)   a • b = 0
3)   Fortsæt, formlerne må stå i en velfyldt formelsamling.
      ... 


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. november 2017 af Soeffi


Skriv et svar til: Bestem t i vektorer således at...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.