Matematik

Bestem b i trekant abc og bestem afstanden ac

03. december 2017 af Tinisi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej! Har lidt problemer i denne opgave

Linjestykket AD illustrerer målet. en spiller står i punktet B og skal skyde på mål. Linjestykket AE illustrer det område som spilleren skal ramme indefor, hvis bolden skal ramme målet ved et direkte skud

Det oplyses af BC=4, AB=BE=6 og AD=3.  afstandene måles i meter.

a) bestem B i trekant ABC og bestem afstanden AC

b) Bestem B i trekant ABD ogg bestem afstanden AE

forstår virkelig nada i denne opgave!

Se vedhæftet fil

Vedhæftet fil: cul.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2017 af PeterValberg

a) 

B=\cos^{-1}\left(\frac{|BC|}{|AB|} \right )

|AC|=\sqrt{|AB|^2-|BC|^2}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Bestem b i trekant abc og bestem afstanden ac

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.