Matematik

relative væksthastighed

04. december 2017 af haragaAFG (Slettet) - Niveau: A-niveau

\frac{1}{N}\cdot \frac{dN}{dt}=0,028-0,0038\cdot t

a) Bestem den relative væksthastighed efter 2 døgn og efter 14 døgn.

nogle der kan hjælpe mecd denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2017 af peter lind

Gang ligningen med dt og integrer på begge sider


Skriv et svar til: relative væksthastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.