Matematik

Find A-værdi i en udklips-pladestrimmel!

04. december 2017 af Lichinator (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hey folkens! Jeg sidder her og har fået en aflevering for, og jeg har et problem med en af opgaverne ):

Linket: https://gyazo.com/f64a9729067df5e663adc5e8c1e681fb

Jeg skal finde a, men er usikker på om der skal bruges sinusrelationer eller ej... 

Ville være super hyggeligt med lidt hjælp! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2017 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. december 2017 af StoreNord

Ja, den simple sinus-relation.


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. december 2017 af Soeffi

#1


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. december 2017 af Mathias7878

\small \frac{sin(A)}{a} = \frac{sin(B)}{b}

hvor

\small sin(B) = 60^{\circ} \ b = 10 \ sin(A) = 90^{\circ }

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. december 2017 af mathon

hvor

                 \small B = 60^{\circ} \; \; \; b = 10 \; \; \; A = 90^{\circ }


Brugbart svar (0)

Svar #6
04. december 2017 af StoreNord

Med den simple sinus-relation mente jeg nu:      sin(60) = 10/a


Skriv et svar til: Find A-værdi i en udklips-pladestrimmel!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.