Matematik

HAR BRUG FOR HJÆLP ØJEBLIKKELIGT - TRIGONOMETRI :))

04. december 2017 af Cmus19 (Slettet) - Niveau: C-niveau

kære alle har meget brug for hjælp da jeg er fuldstændig fortabt. 

Ogaven 1-4 er vedhæftet har lavet opgave 1. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. december 2017 af peter lind

2. brug at sinusfunktionen antager sin største værdi for indmaden = π/2

3. Her er indmaden mindst for 3π/2

4. Løs ligningen f(x) = 34

løs ligningen f(x) = 50,5 og udnyt at funktionen er kontinuert


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. december 2017 af mathon

\small \text{12. februar:}

               \small f(43)=23{.}45\cdot \sin\left ( \tfrac{2\pi }{365}\cdot 43-1{.}41 \right )+34

\small \small \small \text{18. maj:}

               \small f(138)=23{.}45\cdot \sin\left ( \tfrac{2\pi }{365}\cdot 138-1{.}41 \right )+34


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. december 2017 af mathon

2.

         "Indmad" = \small \tfrac{\pi }{2}\; \Leftrightarrow\; x=173. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. december 2017 af peter lind

4. 34 fordi det er højden ved forårs og efterårs jævndøgn


Svar #6
04. december 2017 af Cmus19 (Slettet)

Peter hvordan beregner jeg opgave 2?


Brugbart svar (0)

Svar #7
04. december 2017 af peter lind

Sæt sinusfunktionen til 1 for at finde største højde. Sæt indmaden = π/2 og løs den derved fremkomne ligning


Svar #8
04. december 2017 af Cmus19 (Slettet)

Jeg går i 1.g jeg har ingen anelse om hvad indmaden er


Brugbart svar (0)

Svar #9
04. december 2017 af mathon

               \small \small \small f(x)=23{.}45\cdot \sin\left ( \mathbf{\color{Red}\underset{"indmad"}{ {\underbrace{\tfrac{2\pi }{365}\cdot x-1{.}41} }}}\right )+34


Brugbart svar (0)

Svar #10
04. december 2017 af HolaMiag (Slettet)

#8 - Trigonometriske funktioner er oftest noget man gennemgår i 3.g med matematik på A-niveau. 

Har du overvejet at gøre din lærer opmærksom på dette?


Brugbart svar (0)

Svar #11
04. december 2017 af ringstedLC

#10

#8 - Trigonometriske funktioner er oftest noget man gennemgår i 3.g med matematik på A-niveau. 

Har du overvejet at gøre din lærer opmærksom på dette?

I Folkeskolen læres det indledende om trigonometri, fx at sinus til en vinkel maksimalt kan være 1.

Men enig i at udtrykket "indmad" måske er lidt krænglet. Men det bliver da glimrende vist i #9.


Skriv et svar til: HAR BRUG FOR HJÆLP ØJEBLIKKELIGT - TRIGONOMETRI :))

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.