Matematik

funktioner (graf)

06. december 2017 af hjælp12345hej (Slettet) - Niveau: B-niveau

En funktion er bestemt ved f(x) = 1/2x^2 -?? 4x + 1.

Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet P(2;f (2)).

håber nogen kan hjælpe, da jeg ikke forstår hvad man skal!

 

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2017 af Mathias7878

Tangentens ligning er givet ved

y = f'(x_0)*(x-x_0)+f(x_0)

hvor

x_0 = 2

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. december 2017 af StoreNord

Det er svært at forstå den funltion:                                f(x) = 1/2x^2 -?? 4x + 1.


Skriv et svar til: funktioner (graf)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.