Tysk

Gode tyske udtryk?

07. december 2017 af 1stein (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej folkens

Jeg har tysk, og jeg vil gerne blive bedre til at udtrykke, så hvis nogen af jer havde nogle goder udtryk/sætningsindledere jeg kunne bruge i timen (primært til det mundtlige, hvor vi taler om tekster), så måtte I meget gerne skrive dem, for jeg kunne virkelig godt bruge nogle!


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2017 af Stygotius (Slettet)

Historien handler om  =  die Geschichte handelt von  (+ dativ)

Efter min mening = meiner Meinung nach.......

es geht um + akk. = det drejer sig om

miljøet = die Umwelt

hans forhold til de andre  personer =  seine Beziehung zu den anderen Personen

en alvidende fortæller  =  ein allwissender Erzähler/eine allwissende Erzählerin

Novelle = Kurzgeschichte


Skriv et svar til: Gode tyske udtryk?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.