Matematik

n!5! = 6! – bestem n

11. december 2017 af meitner - Niveau: C-niveau

Jeg kan ikke gennemskue, hvordan jeg finder n i: n!5! = 6!

! må vel betyde fakultet, men forstår det ikke. Ville være glad for en smule hjælp.


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2017 af Soeffi

#0. n! = 6!/5!·6 = 6, dvs. n = 3


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. december 2017 af Soeffi

#1 #0. n! = 6!/5! = 6, dvs. n = 3

Skriv et svar til: n!5! = 6! – bestem n

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.