Matematik

Procentdel inddelt i tal

18. december 2017 af 1984bxnl (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa,

Jeg har brug for hjælp til at finde ud af hvad %-forholdet er. 

Jeg har en tabel med tal i, hvor jeg skal finde ud hvor meget en talrække udgør i procent med antagelse om at 100% er for 400C.

Temp. C        Tal                     Udgør (procent)

400               74,96                100

500               75,1                   ?

600               83,32                 ?

700               96,51                 ?

800               97,6                   ?

900               97,61                 ?

Er der nogle der kan hjælpe mig?

På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. december 2017 af StoreNord


\\Hvis \; 74.96 \; er 100 \% \\ \\da\: er\; \; \; \; \; \; \; \; 1\; \; \; \; = \; \; \; \; \frac{100}{74.96 }\% \\og\; da\; er \; \; 75.1\; \; =\; \; \; \; \; \; \frac{100}{74.96 }\% \cdot 75.1\: =100,187\%\\und \; so \; weiter


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. december 2017 af SuneChr

# 0
"Tal" som funktion af "Temp. C" tyder på, at det er en sumfunktion, hvor grænsen for 0%
ligger langt ud ad x-aksen. Temperaturer > ca. 800º synes ikke at påvirke "Tal", hvorfor man
forledes til at tro, at der er en vandret asymptote svarende til y ≈ 97,61.
En normalfordeling kunne givetvis bidrage til løsningen. 


Svar #3
19. december 2017 af 1984bxnl (Slettet)

Tak for svarene. Jeg tror, at jeg bedst forstår StoreNords svar, men hvordan kan det udgøre mere en 100%, bør det ikke være mindre og mindre?


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. december 2017 af StoreNord

Tak for tilliden. Men ingen af os har vist chance for at gennemskue, hvad i alverden din opgave drejer sig om. Vi har jo ikke gennemgået dit studium.
Ja, vi ved ingengang hvad det er!.


Skriv et svar til: Procentdel inddelt i tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.