Matematik

Fejl?

20. december 2017 af Stats - Niveau: Universitet/Videregående

Er der ikke en fejl når man siger V(n) = 0

spg.png

Vedhæftet fil: spg.png

Svar #1
20. december 2017 af Stats

For da V(t)(1+i)n-t = b, så vil vi have for t = n

V(n)(1 + i)n-n = 0·(1 + i)0 = 0 = b

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. december 2017 af peter lind

V(n)*(1+i)n-n = V(n)(1+i)0 = V(n)

Iøvrigt er det ikke det der står noget sted i teksten

V(t)= b/(1+i)n-t = vn-t*b


Svar #3
20. december 2017 af Stats

#2

Hvad? Der står [...] and set V(n) = 0 [...]

Det betyder vel at V(n) = 0....

Og så bruger jeg den nederste af hans ligninger: V(t)(1+i)n-t = b ⇒ [..]

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (1)

Svar #4
21. december 2017 af LeonhardEuler

Ja, det er forkert.

Skriv et svar til: Fejl?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.