Matematik

trigonometri

22. december 2017 af Annaduvedhvem (Slettet) - Niveau: B-niveau

HÆLP! hvad gør jeg??


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. december 2017 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. december 2017 af mathon

                                    \small \frac{\left |DE \right |}{\left |AB \right |}=\frac{\left | EF \right |}{\left | BC \right |}

                                    


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. december 2017 af fosfor (Slettet)

Trekanterne er ensvinklede, og BC bliver 3 gange større når trekant ABC skalleres op til trekant DEF.

Da trekanterne er ensvinklede skalleres de andre sider op med samme faktor, dvs.
DE = AB * 3


Brugbart svar (1)

Svar #4
22. december 2017 af mathon

                                    \small \small \frac{\left |DE \right |}{1{.}5}=\frac{6}{2}=3

                                    \small \small \left |DE \right |=3\cdot 1{.}5=4{.}5


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. december 2017 af Mathias7878

Læs evt

http://www.webmatematik.dk/lektioner/matematik-c/trigonometri/ensvinklede-trekanter

- - -

 

 


Skriv et svar til: trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.