Kemi

Reaktionshastighed.

05. januar 2018 af xamza1608 (Slettet) - Niveau: B-niveau

https://i.imgur.com/4PMZAZA.png

Opgaven er i liket. 

Jeg har selv løst opgave a, men har problemer med b. Når jeg tegner grafen og bruger differencial regning til at finde tangenterne får jeg et minus tal og ikke reaktionshastigheden. Håber der er nogen der kan hjælpe. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar 2018 af janhaa

bare skriv: vo = t^-1, dvs hhv

t (sec)   vo (s^-1)

100      0,01

200      0,005

400      0,0025

600      0,00167

900      0,00111

1200    8,3*10^-4

1500    6,67'10^-4


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. januar 2018 af janhaa

ang c), så er der en 2. ordens reaction.

R^2 = 0,98

dvs:

v = k*[N2O5]^2


Svar #3
05. januar 2018 af xamza1608 (Slettet)

Det er ikke sådan at den skal løses. Der står at man skal bruge tangenter.


Skriv et svar til: Reaktionshastighed.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.