Matematik

Hvordan redegør jeg

08. januar 2018 af MarkRasm - Niveau: B-niveau

skal redegøre men ved ikke hvordan


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2018 af mathon

Foretag eksponentiel regression på dine DATA.


Svar #2
08. januar 2018 af MarkRasm

Ja det har jeg gjort, det er nemlig opgave b. 

"Bestem forskriften for den eksponentielle model, der beskriver tabellens data. "

Jeg kan da ikke bare slå opgave a og b sammen vel


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. januar 2018 af FyMath (Slettet)

Lav en ekspontiel regression ud fra dit datasæt. For at redegøre kan du komme ind på eksempelvis forklaringsgrad og hvordan punkterne ligger i forhold til regressionen.


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. januar 2018 af mathon

skal redegøre men ved ikke hvordan

                          \small \log(y)=\log(a) t+\log(b)       \small \textup{er line\ae r, hvis - og kun hvis - }y=b\cdot a^x \textup{ er eksponentie.l}   


Skriv et svar til: Hvordan redegør jeg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.