Matematik

opgave c - hastighed

09. januar 2018 af Mathian - Niveau: B-niveau

Har diff. funktionen og sat 2 på x's plads. Jeg får 6,65, har kigget på facit, der står 7,79 ? Kan nogen fortælle mig hvad jeg har gjort forkert?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. januar 2018 af Økol (Slettet)

Det er nok differentiationen

h(t)=200-6t+27.5\cdot (e^{-1.6\cdot t}-1)=172.5-6t+27.5\cdot e^{-1.6\cdot t}

Differentieret

h'(t)=-6+(-1.6)\cdot 27.5\cdot e^{-1.6\cdot t}

Ved indsættelse af t=2

h'(2)=-7.79


Svar #2
09. januar 2018 af Mathian

Ja, du havde ret. Tak for hjælpen. 


Skriv et svar til: opgave c - hastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.