Matematik

EN FUNKTION F ER GIVET VED F(X)=-6X^2+6X???

11. januar 2018 af steenrasmussen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa forum!

Jeg skal til skriftlig prøve imorgen, og har lige et par ting jeg skal have styr på...

Jeg sidder med en opgave der lyder på

En funktion f er givet ved: f(x)=-6x^2+6x

Bestem arealet for M. 

Jeg kan oplyse at punkterne er P(1,0).

Jeg skal differncere f(x), og hvordan er det jeg differncerer 6x^2 og 6x?

Nogen der kan hjælpe :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2018 af StoreNord

-Skærmbillede fra 2018-01-11 20-49-32.png


Skriv et svar til: EN FUNKTION F ER GIVET VED F(X)=-6X^2+6X???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.