Matematik

Bestem ligning for tangent

11. januar 2018 af tuffu (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er kommet lidt i tvivl omkring den her opgave:

Givet
f(x)=e^x
Bestem en ligning for tangenten til grafen for i punktet (0,1)

Tak for hjælpen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2018 af Anders521

Hvordan er du kommet i tvivl om opgaven?


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. januar 2018 af mathon

\small \textup{Tangentligning:}
                           \small \small \small y=f{\, }'(0)\cdot \left ( x-0 \right )+1

                           \small f{\, }'(x)=e^x

                           \small f{\, }'(0)=e^0=1


Svar #3
11. januar 2018 af tuffu (Slettet)

Bare i forhold til hvordan jeg skal gribe den an. Tænkte lidt på tangentens ligning, men synes ikke helt det giver mening.

Hov, glem det. Tak for hjælpen Mathon!


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. januar 2018 af Anders521

Vil du sige at #2 ikke giver mening for dig?


Skriv et svar til: Bestem ligning for tangent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.