Matematik

Hvordan sætter man ensbetydende pille????

11. januar 2018 af 1234sm (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej,

Hvilken vej skal pillene vende? eller det ligegylidigt. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2018 af peter lind

De skal vende begge veje, som du også har gjort


Svar #2
11. januar 2018 af 1234sm (Slettet)

Men i hvilken ligning vender de rigtig. Jeg har nemlig vendt dem på begge led.


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. januar 2018 af SuneChr

I visse skrifter, hvor pladsen måske er trang, kan man have lodrette dobbeltimplikationspile.
Retningen er uden betydning. Det vigtigste er, at ⇔ er "lovlig", der hvor den er sat.
I begge eksemplerne er den sidste ⇔ ikke lovlig, da slutresultaterne ikke er korrekte.
Resultaterne skal være henholdsvis   x = 2/9   og   x = - 8/3   for at måtte bruge ⇔ .


Svar #4
11. januar 2018 af 1234sm (Slettet)

Du mener sådan?


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. januar 2018 af peter lind

#3 Det er vist en forkert opgave du ser på

#4   Der er intet billede. De skal vende begge veje, da der virkelig gælder at man kan slutte begge vej.


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. januar 2018 af SuneChr

Der spørges, om dobbeltpilen må sættes lodret eller vandret.
Det er det, der er svaret på i # 3.


Brugbart svar (0)

Svar #7
14. januar 2018 af peter lind

"Resultaterne skal være henholdsvis   x = 2/9   og   x = - 8/3 "  Det er da kun den første der er rigtig.

Der står intet om lodret eller vandret i opgaven


Skriv et svar til: Hvordan sætter man ensbetydende pille????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.