Matematik

Blandede opgaver i differential regning

12. januar 2018 af Aprovst71 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har lidt problemer med opgave 3 uden hjælpemidler

Opgaven lyder:

Figuren viser grafen for en funktion f

Løs ved hjælp af grafen ligningen f'(x)=0

for hvilket x er f'(x) negativ

Kan ikke rigtig finde ud af hvad jeg skal skrive i ligningen

jeg er kommet frem til følgende,

Der hvor tangenten er flad

4x,5y

6x,1y

er gået i stå

kh Anette


 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2018 af mathon

Opgave 3
                        \small f{\, }'(x)=0 \; \textup{betyder vandret tangent,}
                         \small \textup{hvoraf:}
                                         \small x=\left\{\begin{matrix} 4\\6 \end{matrix}\right.             

                        \small \small f{\, }'(x)< 0 \; \textup{ for }\; \; \; 4<x<6


Skriv et svar til: Blandede opgaver i differential regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.