Matematik

Delmængde D={(x,y) -> R: x < x^2+y^2 <9}

13. januar 2018 af 6756 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Udregne planintegra, men er lige blive forvirret over mængden for x og y. 

D={(x,y)∈ R^2: 1 ≤ x2 + y≤ 9}
 

Nogle der kan hjælpe med at afklare den øvre græns af x og nedre grænse af y :D 


Svar #1
13. januar 2018 af 6756 (Slettet)

Har selv fundet svaret :D 


Skriv et svar til: Delmængde D={(x,y) -> R: x < x^2+y^2 <9}

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.